Google Page Creator: lav din egen hjemmeside gratis

Nyhederne fra Google vil ingen ende tage. Nu har Google lige introduceret Google Page Creator, hvor man helt gratis kan lave sin egen hjemmeside.

Det kræver at man har en gmail-konto fra Google for at kunne lave en sådan hjemmeside. Foreløbig kræver det vist nok stadig at man bliver inviteret for at få sådan en konto. Vil du have sådan en, kan du skrive en kommentar i denne artikel, og jeg vil en sende en til dig.

Vil du til gengæld have en gratis weblog, så vil jeg anbefale blogger.com, smartlog.dk eller wordpress.com.

Vil du til gengæld gerne have din egen weblog med eget domæne, så ville jeg købe domænet og webhotellet hos og installere en WordPress weblog. Denne weblog kører på WordPress og jeg bruger selv med stor tilfredshed Surftown.

—-
UPDATE: Google Page Creator er ikke helt problemfri. Fordi subdomænet foran googlepages.com er det samme som ens Gmail-konto (emailkontonavn.googlepages.com) kan Google pages eventuelt misbruges af spammere, som ved hjælp af ens side meget nemt kan se hvilken email-adresse man har. Derfor har jeg nu unpublished min egen Google-side, som jeg ellers i begejstringen straks havde oprettet. Læs mere her.

12 tanker om "Google Page Creator: lav din egen hjemmeside gratis"

  1. Heej, jeg vil rigtig gerne have en invitation til Gmail. Så for man vel automatisk en konto på Google gør man ikke ?- jeg skal i hvert fald have lavet en anden hjemmeside. Og jeg tænkte at goggle nok var bedre end Webbyen.. For de kan ingenting.. (!)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *