Gratis åbning af mobiltelefons sim lås (unlock)


En meget gammel post om gratis åbning af mobiltelefons sim lås giver stadig den største trafik fra Google her på sitet. Derfor tror jeg lige jeg vil update hvordan man nu gratis laver unlock på sin mobil.

Hvis man ikke gider at vente i 6 måneder på at kunne få åbnet sim låsen i sin mobil, så kan man sagtens få åbnet den helt gratis på nettet. Man går simpelthen ind på Tekit.dk, vælger sin telefons fabrikat, telefonens modelnummer, indtaster mobiltelefonens imei-nummer og vælger sit mobilselskab og vupti så har man den kode man skal indtaste for at telefonen kan låses op. Dette virker primært for Nokia og Samsung mobiltelefoner, men du kan på sitet købe dig til åbne andre mærker. Eller prøv at Google unlock og telefonens mærke.

Jeg garanterer på ingen måde for at denne metode ikke skader din telefon eller dens garanti, men jeg har selv gjort det uden problemer et par gange. Og tilfredsstillelsen ved selv gratis at åbne mobilen synes jeg er stor.

6 thoughts on “Gratis åbning af mobiltelefons sim lås (unlock)

  1. Malene, du skal følge linket til tekit.dk.

    Faisal, desværre tror jeg ikke tekit.dk kan bruges til din telefon. Der er ikke andet at gøre end at lede videre på Google, eller betale sig fra det.

  2. En av de viktigste sidene på nettet. Takk for en flott side. Ikke legg ned selv om salg av siden tar tid.

  3. Jeg har en nokia N 73 som jeg gerne vil have låst op gratis eller meget billigt kan du hjælpe mig…

Der er lukket for kommentarer.