Ny version af genialt webmasterværktøj til Firefox: Web Developer Extension 1.0

Hvis man kan lide at rode med hjemmesider er Web Developer Extension til Firefox et uundværligt værktøj. Med den kan en webmaster, og for den sags skyld alle andre, meget hurtigt analysere rigtig mange forskellige ting på et website. Eksempelvis hvordan CSS-siden ser ud, hvilke billeder der er brugt, hvilke farver der er brugt, hvilke links der er, hvilke tekstyper der bruges, hvilke div’s og blokke der anvendes, hvilke tabeller der anvendes og hvordan en hjemmeside ser ud i forskellige skærmopløsninger. Den nye version 1.0 har endnu mange flere funktioner en den gamle version havde.

Problemerne med at ting forskød sig i mit design, opdagede jeg faktisk ved at outline blokelementerne og se hvordan de krydsede hinanden hvor problemer var.

Endnu en fordel ved at bruge Firefox som browser er, at man kan markere elementer på en hjemmeside, højreklikke på det valgte element, vælge markeringens kildekode og derved få vist det valgte områdes kildekode.

Download Firefox her:

1 thought on “Ny version af genialt webmasterværktøj til Firefox: Web Developer Extension 1.0

  1. Pingback: hotel intercontinental

Der er lukket for kommentarer.